Despre noi

Fabulous Baskets este un proiect care isi propune sa pastreze vii traditiile si sa promoveze produsele traditionale romanesti.

Ne dorim sa te incurajam pe tine, cel din spatele monitorului, sa apreciezi si sa cunosti produsele traditionale. Avem convingerea ca fiecare produs are o poveste de spus, transmite o emotie, un mesaj cumparatorului.

Am realizat cat sunt sunt de apreciate produsele Fabulous Baskets, am decis sa lansam colectii noi de cosuri de bicicleta si de picnic.

Ne dorim sa ajungem cu produsele Fabulous Baskets in fiecare casa, incercam sa dezvoltam business-ul pastrand conceptul de traditie. Speram sa facem cunoscute produsele romanesti si in afara tarii.

Vom lansa noi categori de cosuri si in functie de cerintele clientilor vom incerca sa venim mereu cu produse noi pe piata. Scopul nostru este sa cream un standard in acest domeniu si in final sa transformam Fabulous Baskets intr-un concept romanesc de valoare.

Cosurile sunt produse in Romania, dupa calitatea, standardele, dimensiunile si formele create de Fabulous Baskets. Acestea sunt impletite de mesteri romani, provenind din zone ale tarii mai putin dezvoltate din punct de vedere economic, oameni care au ales sa duca mai departe acest mestesug in loc sa plece la munca in strainatate.

Plecand de la modelele traditionale care sunt lucrate dupa metode mostenite de la strabuni, am incercat sa dezvoltam o gama de produse moderne, atractive si utile.  Cosurile Fabulous Baskets sunt impletite manual din rachita cultivata in Romania si achizitionata toamna dupa recoltare. Timpul pentru impletirea unui cos difera de la un model la altul, de la un om la altul.

dt__7116