Cadourile Fabulous Baskets aduc mai aproape spiritul Crăciunului

În perioada celor mai frumoase sărbători, Fabulous Baskets reușește să conserve elementul tradiției și să îl îmbine cu spiritul prezentului. Cadourile Fabulous Baskets creează povești pentru iubitorii de frumos. În fiecare an emoția Crăciunului rămâne aceeași. Este o ocazie unică să le oferim celor dragi alături de bucuria revederii, un cadou unic, care le va schimba starea de spirit.

23_177 lei

Zeci de cadouri care au revitalizat tradiționalul și au adus bucurie în casele românilor își așteaptă cumpărătorii. Comenzile se pot realiza direct pe site, www.fabulousbaskets.roCu ajutorul lor le poți aminti celor dragi ce simți pentru ei. Cadourile sunt potrivite atât mediului familial cât și cadourilor corporate.

Fabulous Baskets își dorește să păstreze obiceiurile românești și să aducă sub brad bunătăți cu tradiție. Prin colaborarea cu producători locali, din diferite regiuni ale țării, le oferă oamenilor o lecție de continuitate pentru sărbătoarea Crăciunului. Bunătăți speciale din produse naturale făcute în Moldova, Banat sau inima Transilvaniei, ajung în cadoul care simbolizează păstrarea tradiției. Fabulous Baskets își dorește întotdeauna să descopere oameni pasionați ale căror povești de viață se amestecă cu bunătățile pe care le pregătesc și care readuc în viețile noastre gusturi delicioase demult uitate.

Secretul micilor bucurii – adus în casele românilor, cadoul de Crăciun reunește întreaga familie. Vinul oferă prilejul unei degustări exclusiviste, iar bunătățile dulci miracole pentru noi descoperiri. Fiecare membru al familiei, de la mare la mic, participă la întregul ritual, dovedind că bucuriile pe care le trăiești an de an în sânul familiei nu ar trebui să se schimbe niciodată. Cadourile Fabulous Baskets sunt modul de a le arăta cât de mult îi apreciezi.

E uimitor cum un cadou atent pregătit cu bunătăți poate bucura atmosfera sărbătorii. Cu ajutorul cadourilor Fabulous Baskets le oferim oamenilor ocazia de a aduce prezentul și tradiția împreună, de a descoperi bunătățile făcute în familie special pentru sărbători”. Loredana Huiban,  Fabulous Baskets.

Comenzile se pot realiza direct pe site. Sursele de inspirație sunt diverse și puteți descoperi designuri clasice, cu elemente din folclorul românesc sau forme minimaliste, moderne, în funcție de preferințe. Indiferent de alegere, cadoul păstrează viu spiritul Crăciunului și constituie surpriza perfectă!

 

28_266 lei

24_190 lei

37_404 lei

38_410 lei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *