Cadouri cu flori de la Fabulous Baskets

Luna martie este luna în care nu trebuie să îți dispară zâmbetul de pe față, în care să radiezi de frumusețe și să împărți acest sentiment de bine cu toată lumea din jurul tău.  Se zice că florile sunt simbolul iubirii și că totul crește cu iubire. Ne dorim să îi facem pe cei din jurul nostru să zâmbească mai des și să le facem cadou în luna martie produse Fabulous Baskets pline cu flori.

Te invităm astfel să descoperi pe www.fabulousbaskets.ro culorile și parfumul din produsele Fabulous Baskets cu flori, ambalate într-un design modern și condimentate cu bucuria echipei noastre.

Banner Fabulous Baskets

Luna martie vine pentru fiecare din noi însoțită de parfumurile inconfundabile ale florilor. Cadourile Fabulous Baskets aduc laolaltă toate elementele reprezentative din luna martie, redându-le semnificația profund românească prin obiecte, simbluri și mesaje tradiționale.

“Mărțișoarele care se regăsesc în cadouri sunt realizate manual de tinerii de la Fundația „Chance for Life”.  Dorim să îți oferim un produs unic, să aducem zâmbete și bucurie în viața tinerilor care s-au străduit să le realizeze special pentru tine.” Loredana Huiban, Fabulous Baskets.

narcise flori cadou

Cadourile din luna martie sunt create special pentru a exprima gândurile bune și urările de fericire pentru persoanele dragi din viața ta. Îți oferă posibilitatea de a le arăta că înseamnă ceva special pentru tine.

“Luna martie este despre zâmbete aduse celor din jurul tău. În acest an am încercat să venim în sprijinul cienților noștri cu produse unice, păstrând autenticitatea cadourilor oferite de 1 sau 8 martie, ambalate într-un design modern. Încercăm să venim mereu în sprijinul clienților Fabulous Baskets, inclusiv pentru cei care sunt plecați din țară și doresc să le ofere cadouri celor dragi de acasă. Și în acest an livrăm cadouri în toată țara. Trăim o viață plină de evenimente, de provocări, însă întotdeauna ar trebui să ne oprim pentru o clipă și să ne amintim să le dăruim celor dragi un zâmbet care să le facă ziua mai frumoasă. Alina Huiban, Fabulous Baskets

 

 

Comenzile pentru cadouri se fac atât online pe www.fabulousbaskets.ro, cât și telefonic la datele de contact de pe site.

011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *