Motive noi de pedalat – noua colecție Fabulous Baskets de coșuri de bicicletă

Din atelierul de meșteșugari în aglomerația spațiului urban, acesta este traseul pe care coșurile de răchită Fabulous Baskets îl parcurg până la proprietarii de biciclete. Și pentru că primăvara și-a intrat în drepturi, echipa din spatele brandului Fabulous Baskets propune o nouă colecție de sezon, care să transforme un peisaj urban incolor și supraaglomerat, într-unul plin de culoare, cu un aer fresh și modern. 


_RKX6517

Noua colecție vine cu multiple variante de forme, dimensiuni și culori de coșuri pentru accesorizarea bicicletelor. Ne dorim să transformăm orașele în locuri în care oamenii să prefere bicicleta ca mijloc de deplasare. De aceea, le oferim pasinonaților de ciclism și mișcare motive și mijloace estetice dar și practice de a face pedalatul șic și confortabil” Alina Huiban

Coșurile din răchită sunt produse de meșteșugari care încă mai știu să împletească răchită. Astfel, Fabulous Baskets este suport în dezvoltarea și continuitatea unor meșteșuguri transmise din generație în generație.

Plus-valoarea pe care o oferim este dată de realizarea lor manuală, din partea unor oameni cărora le asigurăm perpetuarea acestei arte. Păstrăm toate aceste elemente dar adăugăm acel aer șic, urban, prin care să le adaptăm cerințelor pieței” Loredana Huiban

Materialele pentru coșuri sunt naturale, de la răchită la piele. Au aplicații practice: după ce bicicleta este securizată, coșul poate fi detașat și folosit pentru cumpărături sau pentru a transporta chiar și animale de companie de talie mică. Coșurile sunt destinate să inspire întoarcerea la mici bucurii și creatoare de noi trenduri și personaje urbane: femeia modernă, occidentală, care își ia o fustă și o carte și iese la plimbare.

_RKX6789

Colecția Fabulous Baskets pentru biciclete este adaptată oricărui tip de vreme si eveniment – husele impermeabile au apărut ca urmare a nevoilor consumatorilor. Cromatica aleasă respectă tendințele, completănd adecvat diferite tipuri de mode și ținute. Sunt condimentate cu mici detaii, de la motive tradiționale și până la designuri  urbane.

FOTO: Raed Krishan

OUTFITS:VM Design by Violeta MarcuS-KARP

NATURAL PLANTSPlanteCadou.ro

BICYCLESGiant Bicycles Romania

BICYCLE BASKETSFabulous Baskets

 

_RKX6988

5680496640-22503226

_RKX7430

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *