Deadline corporate: căutarea cadoului perfect de Crăciun

Pentru cei dintre noi care ne petrecem o treime din viaţă la birou, venirea Crăciunului se transformă adesea într-un deadline pe lista de task-uri.

Se întâmplă la fel în fiecare an. Apropierea sărbătorilor și inspirația pentru ”ce cadouri le-ar plăcea colegilor de Crăciun” sunt mărimi invers proporționale. În fiecare an ne confruntăm cu o misiune aproape imposibilă: cumpăratul cadourilor. Trăsăturile cadoului ideal sunt în general aceleaşi: ceva adecvat sezonului, care să aibă elementul-surprizã specific, un  aspect deosebit, să pună în valoare tradiția românească și să fie destul de general ca utilitate, ca sã se potrivească fiecărui angajat sau coleg de birou. Numai gândindu-te la toate acestea simţi cã bãtãlia e pierdutã.

Alegerea cadourilor de Crăciun ar trebui să fie o activitate plăcută. Care să te umple de energie și emoție, cu fiecare gând pe care îl oferi odată cu cadoul celor cărora vrei să le faci bucurii. Raportul între realitate şi ceea ce îţi doreşti e însă contrastant.

_t1_6481

Presiunea timpului face deadline-ul tot mai imperativ, stârneşte nelinişte şi stres şi de cele mai multe ori te trezeşti apelând la o soluţie de compromis.

E timpul ca lucrurile să se schimbe. Şi iată cum. Fabulous Baskets vine cu o soluție inedită la tot haosul generat de apropierea Sărbătorilor. Fără pretenția unor cadouri sofisticate, pachetele de Crãciun câștigă prin simplitate, eleganță, dar mai ales îmbinarea dintre traditional și modern. Coșurile sunt împletite de meșteșugari din diferite regiuni ale țării. Micile bunătăți sunt create cu o implicare de care doar producători locali care le creeazã pot da dovadã, inspirând pasiune și dragoste față de tradiții. În plus, cadourile conţin şi elemente decorative, obţinute prin colaborarea cu diferite fundații. Astfel, rezultatul este un cadou realizat cât se poate de ‘personal’.

Anul acesta, petrecerea ta corporate de Crăciun va fi un succes memorabil. De ce? Pentru că ai acum opțiunea unor cadouri care să împace gusturile tuturor. Pentru cei de la contabilitate, impasibili şi exigenţi, care vor aprecia atenţia detaliilor.

_t1_6732

Pentru cei creativi, care vor admira designul modern. Pentru cei care iubesc dulciurile și micile atenții. Pentru colegii cu spirit ecologist și stil de viață sănătos care vin cu bicicleta la serviciu (da, coșurile pot fi adaptate la cadrul bicicletei). Sau pentru cei care adoră o băutură tradițională și le place să ştie puţin ”spirit românesc” adăugat printre ingredientele unui Crăciun reușit.

Spiritul Crăciunului e bucuria pe care o dăruiești celorlalți. Finalitatea constă în legăturile mai strânse între oameni. Soluțiile pentru cadoul perfect sunt adesea foarte aproape de noi, uneori doar la un click distanţã. Nu ne mai lipsește decât o sclipire de… inspirație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *