Ce cadou inedit să oferi de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă sunt aproape și deja ne gândim ce cadouri sa le oferim celor dragi.

Mereu în graba, mereu pe fugă, mereu spunem că anul viitor ne vom organiza mai bine.

În cadourile de Craciun Fabulous Baskets sunt produse îndelung căutate și atent selecționate, produse lucrate manual care au impactul dorit. Un exemplu este coronița de brad cu elemente decorative și plante suculente, împletită manual cu multă atenție și pricepere.

coronita-decorativa-din-plante-si-brad

 

_t1_6662

 

De altfel, puteți aseza acestă coroniță pe masa de sarbatori împreună cu cateva lumânari și crenguțe de brad și obtineți ușor un decor plin de farmec și inedit.

Plantele suculente fac parte din familia Cactusilor, sunt plante care acumulează apa și care se udă rar, acestea rezista fară apă chiar și câteva luni.

Coronița de Crăciun cu plante este inedită prin faptul că este decorată cu plante suculente cu radacină și plante aeriene. După ce sărbatorile trec, puteti extrage plantele suculente și le puteți planta în ghivece. Fiind plante foarte rezistente, acestea au toate sansele să se prindă în noul sol și să crească, astfel va puteți bucura de ele mult timp.

Plantele aeriene le puteți aseza într-un loc luminos, în care sa le puteți privi cât mai des. Aceste plante sunt spectaculoase prin natura lor, nu au radacini, se hranesc cu umiditatea și particulele de praf din aer. Plantele aeriene se scufunda în apă câte 15 minute, o data pe săptamană.

Coronița de Crăciun este un simbol al sărbătorilor de iarnă, un element de decor pe care îl poți agăța în casă sau la ușa de la intrare, dar este și o foarte bună soluție pentru a decora holul casei sau un perete din camera de zi.  Este una din cele mai fumoase și mai simple obiecte de decor ale sarbatorilor de iarna cu un impact pe măsura naturaleții ei.

coronita-de-craciuncoronita-cu-plante-de-carciun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *