Ce au în comun Crăciunul și Fabulous Baskets?

Bucuria de a dărui cadouri cu mesaje încarcate de emoții , zâmbetele celor care au nevoie de ajutorul nostru dar și spiritul familiei, dorința de a petrecere clipele cu adevărat importante alaturi de cei dragi. Încercam să aducem magia Craciunului mai aproape de tine.

Fiecare cadou Fabulous Baskets are decorațiuni realizate manual de tinerii cu dizabilități de la Fundația Chance for Life. Fiecare s-a străduit să realizeze un obiect decorativ pentru împodobirea bradului de Crăciun. Încercăm astfel să le readucem celor care realizează decorațiunile zâmbetul pe buze.

decoratiune-brad-stea-2-lei

 

_t1_6549

 

 

 

 

 

 

 

 

Fundatia Chance for Life este o organizație nonguvernamentala care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor. Fundația a luat naștere din dorința de a le oferi persoanelor cu dizabilități ocazia de a lucra într-un mediu protejat și într-o formulă terapeutica, realizând decoratiuni și accesorii handmande. Astfel, tinerii se simt utili și responsabili, li se dezvoltă abilitățile psihomotrice și capacitatea de concentrare și atentie. Se urmărește încurajarea și sprijinirea tinerilor în capatarea autonomiei personale și în integrarea socio-profesională.

Se raspunde astfel nevoilor lor de a-și cunoaște emotiile și de a învăța să le gestioneze, de a exersa empatia și abilitatile de lucru în grup, de a-și contura imaginea de sine și de a crește și a întări stima de sine.

Tradiție și bucurie. Aceasta este promisiunea Fabulous Baskets. Acesta este felul nostru de a le spune mulțumesc tinerilor de la Fundația Chance for Life, sprijinind astfel această fundație. Dorim să le oferim clienților nostri o astfel de decorațiune unică și să aducem  magia și bucuria Crăciunului mai aproape.

dsc_0035

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *